Lisa Jay

Základné informácie
meno a priezvisko: Lisa Jay
dátum narodenia: 08. 03. 1981
miesto narodenia: Idaho, USA
prvý film: Tak plynie čas (TV seriál), rok: 1965
posledný film: Americons, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Publicistický / Fantasy / Akčný / Horor / Komédia / Mysteriózny / Kriminálny / Thriller / Romantický / Životopisný
hodnotenie poroty: 56 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Lisa Jay je 23. Tá najlepšia snímka je Tak plynie čas (TV seriál), najslabšia je zase Americons. Osoba bola činná v rokoch 1965 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 56 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Tak plynie čas (TV seriál)196560 minút5 zo 100 bodov
Entertainment Tonight (TV pořad)198160 minút73 zo 100 bodov
Buffy, premožiteľka upírov (TV seriál)1997neznáma dĺžka50 zo 100 bodov
Čarodejnice (TV seriál)1998neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Monk (TV seriál)2002neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Death Factory (video film)200281 minút0 zo 100 bodov
Las Vegas: Kasíno (TV seriál)2003neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Dva a pol chlapa (TV seriál)2003neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Creepies (video film)200387 minút30 zo 100 bodov
Veronika Marsová (TV seriál)2004neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Kriminálka New York (TV seriál)2004neznáma dĺžka62 zo 100 bodov
Wager, The200488 minút0 zo 100 bodov
Médium (TV seriál)2005neznáma dĺžka59 zo 100 bodov
Chrisa nemá nikto rád (TV seriál)2005neznáma dĺžka77 zo 100 bodov
Sex Sells: The Making of 'Touché'200596 minút0 zo 100 bodov
Circadian Rhythm200590 minút0 zo 100 bodov
Game, The (TV seriál)2006neznáma dĺžka54 zo 100 bodov
Big Shots (TV seriál)2007neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
Tease (TV seriál)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Let the Game Begin201093 minút38 zo 100 bodov
Grooming Giselle201385 minút0 zo 100 bodov
Spring Break '832014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Americons201589 minút0 zo 100 bodov