Alina Andrei

Základné informácie
meno a priezvisko: Alina Andrei
dátum narodenia: 25. 03. 1978
miesto narodenia: Brasov, Rumunsko
prvý film: Čarodejnice (TV seriál), rok: 1998
posledný film: Risk for Honor, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Fantasy / Komédia / Dráma / Thriller / Horor / Krátkometrážny / Akčný / Kriminálny / Science fiction
hodnotenie poroty: 50 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Alina Andrei je 14. Tá najlepšia snímka je Čarodejnice (TV seriál), najslabšia je zase Risk for Honor. Osoba bola činná v rokoch 1998 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 50 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Čarodejnice (TV seriál)1998neznáma dĺžka49 zo 100 bodov
Callous Sentiment200213 minút62 zo 100 bodov
LAX - Medzinárodné letisko Los Angeles (TV seriál)2004neznáma dĺžka45 zo 100 bodov
Dream of Alvareen, The (video film)2004102 minút0 zo 100 bodov
Office, The (TV seriál)2005neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Crusader, The2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Reverb2005106 minút0 zo 100 bodov
Stranger in the Doorway200670 minút0 zo 100 bodov
Chladnokrvný zabijak200895 minút45 zo 100 bodov
Do Not Disturb (TV seriál)2008neznáma dĺžka47 zo 100 bodov
Bare Knuckles201090 minút44 zo 100 bodov
Mighty Med (TV seriál)201325 minút19 zo 100 bodov
Očista: Anarchia2014103 minút66 zo 100 bodov
Risk for Honor2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov