Karolina Wydra

Základné informácie
meno a priezvisko: Karolina Wydra
dátum narodenia: 01. 01. 1970
miesto narodenia: Opole, Opolskie, Polsko
prvý film: Zločinné úmysly (TV seriál), rok: 2001
posledný film: Incarnate, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Mysteriózny / Dráma / Komédia / Fantasy / Horor / Romantický / Thriller / Krátkometrážny / Science fiction
hodnotenie poroty: 69 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Karolina Wydra je 10. Tá najlepšia snímka je Zločinné úmysly (TV seriál), najslabšia je zase Incarnate. Osoba bola činná v rokoch 2001 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 69 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zločinné úmysly (TV seriál)2001neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Dr. House (TV seriál)2004neznáma dĺžka88 zo 100 bodov
Prosíme přetočte2008101 minút63 zo 100 bodov
True Blood: Pravá krv (TV seriál)2008neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Bláznivá, hlúpa láska2011113 minút77 zo 100 bodov
Bad Girls (TV film)201260 minút0 zo 100 bodov
After201290 minút46 zo 100 bodov
Eugene201213 minút68 zo 100 bodov
Europa Report201390 minút70 zo 100 bodov
Incarnate2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov