Kelli Giddish

Základné informácie
meno a priezvisko: Kelli Giddish
dátum narodenia: 13. 04. 1980
miesto narodenia: Cumming, Georgia, USA
prvý film: All My Children (TV seriál), rok: 1970
posledný film: Chicago P.D. (TV seriál), rok: 2014
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Mysteriózny / Romantický / Dráma / Kriminálny / Horor / Komédia / Thriller / Vojnový / Akčný
hodnotenie poroty: 60 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Kelli Giddish je 15. Tá najlepšia snímka je All My Children (TV seriál), najslabšia je zase Chicago P.D. (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1970 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 60 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
All My Children (TV seriál)197010 minút69 zo 100 bodov
Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (TV seriál)1999neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Zločinné úmysly (TV seriál)2001neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Bez stopy (TV seriál)2002neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Witches of the Caribbean (video film)200575 minút0 zo 100 bodov
Burg, The (TV seriál)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Damages - V ohrození života (TV seriál)200745 minút73 zo 100 bodov
Death in Love200897 minút21 zo 100 bodov
Život na Marse (TV seriál)2008neznáma dĺžka63 zo 100 bodov
Understudy, The2008neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Dobrá manželka (TV seriál)2009neznáma dĺžka73 zo 100 bodov
Past Life (TV seriál)201060 minút62 zo 100 bodov
Šerifovia (TV seriál)201042 minút47 zo 100 bodov
Breathless201291 minút47 zo 100 bodov
Chicago P.D. (TV seriál)2014neznáma dĺžka75 zo 100 bodov