Chris Massoglia

Základné informácie
meno a priezvisko: Chris Massoglia
dátum narodenia: 29. 03. 1992
miesto narodenia: Minneapolis, Minnesota, USA
prvý film: Zločinné úmysly (TV seriál), rok: 2001
posledný film: Our Wild Hearts (TV film), rok: 2013
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Mysteriózny / Dráma / Thriller / Komédia / Dobrodružný / Rodinný / Fantasy / Horor / Western
hodnotenie poroty: 62 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Chris Massoglia je 8. Tá najlepšia snímka je Zločinné úmysly (TV seriál), najslabšia je zase Our Wild Hearts (TV film). Osoba bola činná v rokoch 2001 až 2013. Celkové hodnotenie osoby porotou je 62 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zločinné úmysly (TV seriál)2001neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Lekársky tím v akcii (TV seriál)200460 minút64 zo 100 bodov
Lovci ľudí (TV seriál)2005neznáma dĺžka55 zo 100 bodov
Boys Life (TV seriál)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Plumm Summer, A200799 minút80 zo 100 bodov
Upírov pomocník2009104 minút57 zo 100 bodov
Hole, The200988 minút52 zo 100 bodov
Our Wild Hearts (TV film)201389 minút0 zo 100 bodov