Kal Thompson

Základné informácie
meno a priezvisko: Kal Thompson
dátum narodenia: 08. 06. 1975
miesto narodenia: Newport, Rhode Island, USA
prvý film: Zločinné úmysly (TV seriál), rok: 2001
posledný film: The Mulberry Tree, rok: 2010
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Mysteriózny / Dráma / Fantasy / Komédia
hodnotenie poroty: 65 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Kal Thompson je 7. Tá najlepšia snímka je Zločinné úmysly (TV seriál), najslabšia je zase The Mulberry Tree. Osoba bola činná v rokoch 2001 až 2010. Celkové hodnotenie osoby porotou je 65 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Zločinné úmysly (TV seriál)2001neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Brotherhood (TV seriál)2006neznáma dĺžka84 zo 100 bodov
Waterfront (TV seriál)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
V ten večer2007117 minút60 zo 100 bodov
Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV…200792 minút0 zo 100 bodov
Dokonalý zločin200987 minút55 zo 100 bodov
The Mulberry Tree201088 minút0 zo 100 bodov