Kayvan Novak

Základné informácie
meno a priezvisko: Kayvan Novak
dátum narodenia: 23. 11. 1978
miesto narodenia: Londýn, Anglie, Velká Británie
prvý film: Trial & Retribution (TV seriál), rok: 1997
posledný film: Prevenge, rok: 2016
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Mysteriózny / Dráma / Kriminálny / Komédia / Thriller / Krátkometrážny / Súťažný / Dokumentárny / Dobrodružný / Animovaný / Rodinný / Science fiction / Romantický / Akčný
hodnotenie poroty: 70 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Kayvan Novak je 37. Tá najlepšia snímka je Trial & Retribution (TV seriál), najslabšia je zase Prevenge. Osoba bola činná v rokoch 1997 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 70 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Trial & Retribution (TV seriál)1997neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Family Affairs (TV seriál)199730 minút0 zo 100 bodov
Comedy Lab (TV seriál)199825 minút0 zo 100 bodov
Holby City (TV seriál)199960 minút33 zo 100 bodov
Judge John Deed (TV seriál)200190 minút83 zo 100 bodov
American Embassy, The (TV seriál)200260 minút44 zo 100 bodov
Spooks (TV seriál)2002neznáma dĺžka65 zo 100 bodov
Murphy's Law (TV seriál)200360 minút75 zo 100 bodov
Line in the Sand, A (TV film)2004100 minút0 zo 100 bodov
Stratená (TV film)2004120 minút49 zo 100 bodov
Syriana2005126 minút68 zo 100 bodov
Government Inspector, The (TV film)2005120 minút0 zo 100 bodov
Clap, The200512 minút84 zo 100 bodov
Jodie200520 minút0 zo 100 bodov
8 Out of 10 Cats (TV pořad)2005neznáma dĺžka85 zo 100 bodov
Fonejacker (TV seriál)2007neznáma dĺžka84 zo 100 bodov
Comedy Showcase (TV seriál)2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Be More Ethnic (TV film)200730 minút0 zo 100 bodov
Blue Tower, The200885 minút0 zo 100 bodov
PhoneShop (TV seriál)200930 minút0 zo 100 bodov
Štyri levy201097 minút73 zo 100 bodov
Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)201025 minút71 zo 100 bodov
Facejacker (TV seriál)201024 minút0 zo 100 bodov
Sirens (TV seriál)2011neznáma dĺžka81 zo 100 bodov
Soka Afrika201174 minút0 zo 100 bodov
Piráti!201285 minút66 zo 100 bodov
Hacks (TV seriál)201230 minút80 zo 100 bodov
Bad Sugar (TV seriál)201236 minút77 zo 100 bodov
Uncle (TV seriál)201330 minút0 zo 100 bodov
Cuban Fury201498 minút63 zo 100 bodov
Inside No. 9 (TV seriál)2014neznáma dĺžka79 zo 100 bodov
Captcha201415 minút0 zo 100 bodov
Last Sparks of Sundown, The201494 minút0 zo 100 bodov
Puppy Love (TV seriál)2014neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Thunderbirds Are Go! (TV seriál)2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Asylum (TV seriál)2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Prevenge201692 minút0 zo 100 bodov