Chris Pratt

Základné informácie
meno a priezvisko: Chris Pratt
dátum narodenia: 21. 06. 1979
miesto narodenia: Virginia, Minnesota, USA
prvý film: Say What? Karaoke (TV seriál), rok: 1999
posledný film: Avengers: Infinity War, rok: 2018
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Reality-TV / Hudobný / Komédia / Horor / Akčný / Dráma / Kriminálny / Rodinný / Romantický / Animovaný / Dokumentárny / Katastrofický / Science fiction / Thriller / Road movie / Fantasy / Talk show / Životopisný / Športový / Historický / Poviedkový / Dobrodružný / Publicistický
hodnotenie poroty: 62 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Chris Pratt je 51. Tá najlepšia snímka je Say What? Karaoke (TV seriál), najslabšia je zase Avengers: Infinity War. Osoba bola činná v rokoch 1999 až 2018. Celkové hodnotenie osoby porotou je 62 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Say What? Karaoke (TV seriál)199930 minút0 zo 100 bodov
Cursed Part 32000neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Lovkyne (TV seriál)2000neznáma dĺžka44 zo 100 bodov
Everwood (TV seriál)2002neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
O.C. California (TV seriál)2003neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Extreme Team, The2003neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Batman, The (TV seriál)200424 minút56 zo 100 bodov
I Love the '90s (TV seriál)2004450 minút52 zo 100 bodov
Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)2004neznáma dĺžka44 zo 100 bodov
Strangers with Candy200597 minút45 zo 100 bodov
Ničivá stopa (TV film)200586 minút22 zo 100 bodov
Walk the Talk200795 minút0 zo 100 bodov
Wanted2008110 minút72 zo 100 bodov
Wieners200889 minút42 zo 100 bodov
Pozor, hryzie!200998 minút50 zo 100 bodov
Deep in the Valley200996 minút53 zo 100 bodov
Vojna neviest200985 minút50 zo 100 bodov
Parks and Recreation (TV seriál)2009neznáma dĺžka82 zo 100 bodov
Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)2009neznáma dĺžka80 zo 100 bodov
Conan (TV pořad)201060 minút91 zo 100 bodov
Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)2010neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
Moneyball2011128 minút78 zo 100 bodov
Môj dokonalý ex2011102 minút59 zo 100 bodov
Take Me Home Tonight201194 minút60 zo 100 bodov
10 Years2011100 minút64 zo 100 bodov
Five-Year Engagement, The2012131 minút56 zo 100 bodov
30 minút po polnoci2012157 minút72 zo 100 bodov
Mládeži neprístupné201398 minút45 zo 100 bodov
Ona2013126 minút78 zo 100 bodov
Pozdrav zo spermobanky2013103 minút66 zo 100 bodov
Strážcovia Galaxie2014122 minút86 zo 100 bodov
Lego príbeh2014100 minút76 zo 100 bodov
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)201442 minút59 zo 100 bodov
71st Annual Golden Globe® Awards, The (TV pořad)2014neznáma dĺžka65 zo 100 bodov
40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)2014neznáma dĺžka78 zo 100 bodov
Marvel Studios: Assembling a Universe201445 minút82 zo 100 bodov
2014 MTV Movie Awards (TV pořad)2014120 minút62 zo 100 bodov
Guardians of the Galaxy: Uncovered (TV pořad)201422 minút69 zo 100 bodov
Hollywood Film Awards (TV film)2014neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Knight Rider2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Jurassic World2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Jem and the Holograms2015118 minút35 zo 100 bodov
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)201560 minút83 zo 100 bodov
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)201590 minút49 zo 100 bodov
72nd Annual Golden Globe® Awards, The (TV pořad)2015neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Noc Oscarov - Červený koberec (TV pořad)2015neznáma dĺžka50 zo 100 bodov
Noc Oscarov (TV pořad)2015176 minút65 zo 100 bodov
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)2015neznáma dĺžka54 zo 100 bodov
2016 MTV Movie Awards (TV pořad)2016120 minút62 zo 100 bodov
Guardians of the Galaxy 22017neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Avengers: Infinity War2018neznáma dĺžka0 zo 100 bodov