Rachel Victoria

Základné informácie
meno a priezvisko: Rachel Victoria
dátum narodenia: 24. 05. 1992
miesto narodenia: Victoria, Britská Kolumbie, Kanada
prvý film: Krajné medze (TV seriál), rok: 1995
posledný film: Wrinkle in Time, A (TV film), rok: 2003
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Mysteriózny / Dráma / Fantasy / Science fiction / Horor / Thriller / Kriminálny / Akčný / Dobrodružný / Rodinný / Komédia / Romantický
hodnotenie poroty: 57 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Rachel Victoria je 13. Tá najlepšia snímka je Krajné medze (TV seriál), najslabšia je zase Firefight. Osoba bola činná v rokoch 1995 až 2003. Celkové hodnotenie osoby porotou je 57 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Krajné medze (TV seriál)1995neznáma dĺžka75 zo 100 bodov
Milénium (TV seriál)1996neznáma dĺžka70 zo 100 bodov
Jednotka spätného nasadenia (TV seriál)1998neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Harsh Realm (TV seriál)1999neznáma dĺžka71 zo 100 bodov
So Weird (TV seriál)1999neznáma dĺžka73 zo 100 bodov
Opreteky s časom (TV film)1999105 minút0 zo 100 bodov
Mysterious Ways (TV seriál)2000neznáma dĺžka69 zo 100 bodov
Ten, ktorý prežil (TV film)2000neznáma dĺžka54 zo 100 bodov
Special Unit 2 (TV seriál)2001neznáma dĺžka27 zo 100 bodov
Twilight Zone, The (TV seriál)2002neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
Podvody200287 minút46 zo 100 bodov
Wrinkle in Time, A (TV film)2003128 minút58 zo 100 bodov
Firefight200392 minút23 zo 100 bodov