Meshach Peters

Základné informácie
meno a priezvisko: Meshach Peters
dátum narodenia: 17. 04. 1996
miesto narodenia: Oakville, Ontario, Kanada
prvý film: Twilight Zone, The (TV seriál), rok: 2002
posledný film: One Angry Juror (TV film), rok: 2010
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dobrodružný / Mysteriózny / Fantasy / Dráma / Science fiction / Komédia / Akčný / Športový / Rodinný / Thriller
hodnotenie poroty: 55 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Meshach Peters je 8. Tá najlepšia snímka je Twilight Zone, The (TV seriál), najslabšia je zase One Angry Juror (TV film). Osoba bola činná v rokoch 2002 až 2010. Celkové hodnotenie osoby porotou je 55 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Twilight Zone, The (TV seriál)2002neznáma dĺžka56 zo 100 bodov
John Doe (TV seriál)200260 minút68 zo 100 bodov
Spoveď ambicióznej mrchy (TV film)200596 minút40 zo 100 bodov
Noc v muzeu2006104 minút62 zo 100 bodov
Mestečko Heuréka (TV seriál)2006neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Banda šampiónov (video film)200796 minút42 zo 100 bodov
Art of War II: Betrayal, The2008103 minút41 zo 100 bodov
One Angry Juror (TV film)201089 minút0 zo 100 bodov