Donald Curtis

Základné informácie
meno a priezvisko: Donald Curtis
dátum narodenia: 27. 02. 1915
miesto narodenia: Cheney, Washington, USA
prvý film: Flash Gordon Conquers the Universe (TV seriál), rok: 1940
posledný film: Warning Shot, rok: 1967
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Akčný / Science fiction / Dráma / Kriminálny / Western / Romantický / Dobrodružný / Životopisný / Športový / Thriller / Komédia / Horor / Krátkometrážny / Mysteriózny / Vojnový / Muzikál / Rodinný / Film-Noir / Hudobný / Historický
hodnotenie poroty: 71 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Donald Curtis je 84. Tá najlepšia snímka je Flash Gordon Conquers the Universe (TV seriál), najslabšia je zase Warning Shot. Osoba bola činná v rokoch 1940 až 1967. Celkové hodnotenie osoby porotou je 71 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Flash Gordon Conquers the Universe (TV seriál)1940neznáma dĺžka72 zo 100 bodov
Junior G-Men194012 minút0 zo 100 bodov
Emergency Squad194058 minút0 zo 100 bodov
Texas Rangers Ride Again, The194068 minút0 zo 100 bodov
North West Mounted Police1940126 minút77 zo 100 bodov
Knute Rockne All American194098 minút0 zo 100 bodov
Murder in the Air194055 minút0 zo 100 bodov
Tear Gas Squad194055 minút0 zo 100 bodov
Take Me Back to Oklahoma194057 minút0 zo 100 bodov
Royal Mounted Patrol, The194159 minút0 zo 100 bodov
Son of Davy Crockett, The194155 minút0 zo 100 bodov
We Go Fast194164 minút0 zo 100 bodov
Hands Across the Rockies194156 minút0 zo 100 bodov
Thunder Over the Prairie194160 minút0 zo 100 bodov
Secret Evidence194163 minút0 zo 100 bodov
V starej Kalifornii194288 minút62 zo 100 bodov
Invisible Agent194281 minút80 zo 100 bodov
Inflation194217 minút0 zo 100 bodov
Westward Ho194256 minút0 zo 100 bodov
Joan of Ozark194282 minút0 zo 100 bodov
Tombstone, the Town Too Tough to Die194279 minút0 zo 100 bodov
Hello, Annapolis194262 minút0 zo 100 bodov
Code of the Outlaw194257 minút0 zo 100 bodov
War Dogs194264 minút0 zo 100 bodov
Tornado In the Saddle, A194259 minút0 zo 100 bodov
Today I Hang194263 minút0 zo 100 bodov
Salute to the Marines1943101 minút0 zo 100 bodov
Cross of Lorraine, The194390 minút0 zo 100 bodov
Bataan1943113 minút70 zo 100 bodov
Swing Fever194379 minút0 zo 100 bodov
Swing Shift Maisie194387 minút0 zo 100 bodov
Criminals Within194370 minút0 zo 100 bodov
Law of the Northwest194357 minút0 zo 100 bodov
Meet Me in St. Louis1944113 minút81 zo 100 bodov
National Velvet1944123 minút77 zo 100 bodov
Thirty Seconds Over Tokyo1944138 minút80 zo 100 bodov
Maisie Goes to Reno194490 minút0 zo 100 bodov
Return From Nowhere194410 minút0 zo 100 bodov
See Here, Private Hargrove1944101 minút0 zo 100 bodov
Patrolling the Ether (TV film)194421 minút0 zo 100 bodov
They Were Expendable1945135 minút61 zo 100 bodov
Spellbound1945111 minút80 zo 100 bodov
This Man's Navy1945100 minút0 zo 100 bodov
Without Love1945111 minút71 zo 100 bodov
Son of Lassie1945neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Thrill of a Romance1945105 minút0 zo 100 bodov
Courage of Lassie194692 minút50 zo 100 bodov
Bad Bascomb1946112 minút0 zo 100 bodov
White Tie and Tails194681 minút0 zo 100 bodov
Letter for Evie, A194689 minút0 zo 100 bodov
Dangerous Years194762 minút0 zo 100 bodov
Night Song1947102 minút0 zo 100 bodov
Gallant Bess1947100 minút0 zo 100 bodov
I Love Trouble194893 minút0 zo 100 bodov
Fuller Brush Man, The194893 minút0 zo 100 bodov
Amazing Mr. X, The194878 minút63 zo 100 bodov
Chevrolet Tele-Theatre, The (TV seriál)194830 minút0 zo 100 bodov
Stampede194976 minút0 zo 100 bodov
Silver Theatre, The (TV seriál)194930 minút0 zo 100 bodov
Clock, The (TV seriál)194930 minút0 zo 100 bodov
Two Flags West195092 minút0 zo 100 bodov
Detective's Wife (TV seriál)195030 minút0 zo 100 bodov
Starlight Theatre (TV seriál)1950neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Armstrong Circle Theatre (TV seriál)195060 minút68 zo 100 bodov
Treasury Men in Action (TV seriál)1950neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Web, The (TV seriál)195030 minút0 zo 100 bodov
Big Town (TV seriál)1950neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)195060 minút0 zo 100 bodov
Ford Television Theatre, The (TV seriál)1952neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Phffft!195488 minút0 zo 100 bodov
Shanghai Story, The195490 minút0 zo 100 bodov
Passport to Danger (TV seriál)195430 minút0 zo 100 bodov
All That Heaven Allows195589 minút78 zo 100 bodov
It Came from Beneath the Sea195579 minút60 zo 100 bodov
Ten Commandments, The1956220 minút81 zo 100 bodov
7th Cavalry195675 minút73 zo 100 bodov
Earth vs. the Flying Saucers195683 minút65 zo 100 bodov
Flame of the Islands195690 minút0 zo 100 bodov
Night Passage195790 minút74 zo 100 bodov
Date with the Angels (TV seriál)195730 minút0 zo 100 bodov
Best of the Post, The (TV seriál)196030 minút0 zo 100 bodov
Peril from the Planet Mongo (TV film)196683 minút0 zo 100 bodov
Purple Death from Outer Space (TV film)1966neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Warning Shot1967100 minút0 zo 100 bodov