Joel King

Základné informácie
meno a priezvisko: Joel King
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Merkúr, rok: 1998
posledný film: TKO, rok: 2007
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Akčný / Thriller / Dráma / Horor / Komédia / Dokumentárny / Historický / Kriminálny
hodnotenie poroty: 70 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Joel King je 9. Tá najlepšia snímka je Merkúr, najslabšia je zase Loaded. Osoba bola činná v rokoch 1998 až 2007. Celkové hodnotenie osoby porotou je 70 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Merkúr1998108 minút60 zo 100 bodov
Dark Town (video film)200488 minút0 zo 100 bodov
County General2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Game Over200590 minút0 zo 100 bodov
Haunting, A (TV seriál)200560 minút79 zo 100 bodov
Mascara Diablo200590 minút0 zo 100 bodov
TKO2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
First Landing (TV film)2007neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Loaded200788 minút0 zo 100 bodov