Tomáš Raček

Základné informácie
meno a priezvisko: Tomáš Raček
dátum narodenia: 21. 12. 1947
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Žiarlivé ženy (TV film), rok: 1971
posledný film: Rapl (TV seriál), rok: 2016
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Komédia / Dráma / Vojnový / Historický / Rozprávka / Rodinný / Dobrodružný / Poetický / Poviedkový / Kriminálny / Súťažný / Romantický / Dokumentárny / Muzikál / Akčný / Thriller
hodnotenie poroty: 53 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Tomáš Raček je 42. Tá najlepšia snímka je Žiarlivé ženy (TV film), najslabšia je zase Rapl (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 1971 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 53 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré majú kvalitné filmy čo si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Žiarlivé ženy (TV film)197165 minút0 zo 100 bodov
Horká zima197378 minút55 zo 100 bodov
Kronika (TV film)1974neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Jedenáste prikázanie (TV seriál)1977neznáma dĺžka74 zo 100 bodov
Louis Pasteur (TV film)1977neznáma dĺžka80 zo 100 bodov
Zlaté klasy (TV film)197760 minút62 zo 100 bodov
Novinárske rozprávky (TV seriál)1977neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
Zbojnícky tanec (TV film)197885 minút66 zo 100 bodov
Choď a nelúč sa197986 minút51 zo 100 bodov
Recept od starej mamy (TV film)198040 minút60 zo 100 bodov
Čisté vody (TV film)198150 minút51 zo 100 bodov
Desiaty chlap (TV film)198168 minút0 zo 100 bodov
Podivné okolnosti (TV film)198260 minút65 zo 100 bodov
Anička Jurkovičová (TV film)1983neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Magma (TV film)198365 minút50 zo 100 bodov
Maťo Šidlo Mátožidlo (TV seriál)1983neznáma dĺžka73 zo 100 bodov
O sláve a tráve198467 minút59 zo 100 bodov
Návrat Jána Petru198480 minút49 zo 100 bodov
V bludisku pamäti198479 minút41 zo 100 bodov
Súťaž o milión (TV film)198464 minút62 zo 100 bodov
Skleníková Venuša198583 minút38 zo 100 bodov
Sekera (TV film)198558 minút0 zo 100 bodov
Škola detektívky (TV seriál)1989neznáma dĺžka61 zo 100 bodov
O poklad Anežky české (TV pořad)1993129 minút56 zo 100 bodov
Prsten a řetěz (TV film)199674 minút40 zo 100 bodov
Četnické humoresky (TV seriál)199739 minút80 zo 100 bodov
Zvědavý osel (TV film)199760 minút42 zo 100 bodov
Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)1998neznáma dĺžka51 zo 100 bodov
Pra pra pra (TV seriál)2000neznáma dĺžka17 zo 100 bodov
Z pekla šťastie II2001102 minút22 zo 100 bodov
Stříbrná paruka (TV seriál)2001neznáma dĺžka59 zo 100 bodov
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)2005neznáma dĺžka13 zo 100 bodov
Joan of Arc (TV film)200560 minút49 zo 100 bodov
Ošklivka Katka (TV seriál)200873 minút10 zo 100 bodov
Vyprávěj (TV seriál)2009neznáma dĺžka66 zo 100 bodov
Bludičky (TV film)2010neznáma dĺžka73 zo 100 bodov
V peřině2011103 minút33 zo 100 bodov
Saxána a Lexikon kúziel201190 minút14 zo 100 bodov
Sanitka 2 (TV seriál)2013neznáma dĺžka46 zo 100 bodov
Cyril a Metod - Apoštoli Slovanov (TV seriál)2013neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Cyril a Metod - Apoštoli Slovanov201385 minút60 zo 100 bodov
Rapl (TV seriál)2016neznáma dĺžka79 zo 100 bodov