Tibor Bogdan

Základné informácie
meno a priezvisko: Tibor Bogdan
dátum narodenia: 15. 12. 1919
miesto narodenia: Martin, Československo
prvý film: Statočný zlodej, rok: 1958
posledný film: Prášky na spanie (TV film), rok: 1996
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Komédia / Športový / Dráma / Vojnový / Dobrodružný / Rodinný / Kriminálny / Historický / Súťažný / Psychologický / Poetický / Bábkový / Rozprávka / Romantický
hodnotenie poroty: 60 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Tibor Bogdan je 38. Tá najlepšia snímka je Statočný zlodej, najslabšia je zase Prášky na spanie (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1958 až 1996. Celkové hodnotenie osoby porotou je 60 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi osobnosti, ktoré môžu mať aj kvalitné filmy, ktoré si nájdu svojich divákov.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Statočný zlodej195872 minút80 zo 100 bodov
Skalní v ofsajde196084 minút75 zo 100 bodov
Pre mňa nehrá blues196498 minút61 zo 100 bodov
Senzi mama196485 minút61 zo 100 bodov
Sám vojak v poli (TV film)1964neznáma dĺžka77 zo 100 bodov
Kryštál z Istanbulu196641 minút83 zo 100 bodov
Vrah zo záhrobia196693 minút67 zo 100 bodov
Niet inej cesty1968104 minút65 zo 100 bodov
Stopy na Sitne196889 minút38 zo 100 bodov
Generácia (TV film)1969neznáma dĺžka60 zo 100 bodov
Vtipnejší vyhráva (TV pořad)197145 minút43 zo 100 bodov
Deň slnovratu197374 minút44 zo 100 bodov
Dolina197388 minút58 zo 100 bodov
Od Silvestra do troch kráľov (TV film)197450 minút48 zo 100 bodov
Vivat Beňovský (TV seriál)1975neznáma dĺžka67 zo 100 bodov
Milosrdný čas197588 minút49 zo 100 bodov
Čenkovej deti (TV film)197570 minút68 zo 100 bodov
Štipku soli (TV film)1976neznáma dĺžka64 zo 100 bodov
Zypa Cupák (TV film)197670 minút72 zo 100 bodov
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)197665 minút69 zo 100 bodov
Keby som mal dievča197683 minút59 zo 100 bodov
Súkromná vojna197784 minút52 zo 100 bodov
Výmysly uja elektróna (TV seriál)1978neznáma dĺžka58 zo 100 bodov
Cnostný Metod197991 minút45 zo 100 bodov
Tri svadby (TV film)197960 minút0 zo 100 bodov
Nevera po slovensky1980138 minút66 zo 100 bodov
Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)19819 minút47 zo 100 bodov
Soľ nad zlato198285 minút59 zo 100 bodov
Najkrajší kvet (TV film)198250 minút74 zo 100 bodov
Zrelá mladosť198385 minút32 zo 100 bodov
Farebný bazár (TV film)1983neznáma dĺžka67 zo 100 bodov
Výlet do mladosti (TV film)198381 minút72 zo 100 bodov
Princezná a mesiac (TV film)198360 minút55 zo 100 bodov
Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)1984neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Alžbetin dvor (TV seriál)1986neznáma dĺžka76 zo 100 bodov
Chlap v dome (TV seriál)1986neznáma dĺžka57 zo 100 bodov
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)1988neznáma dĺžka85 zo 100 bodov
Prášky na spanie (TV film)199667 minút61 zo 100 bodov