Gabi Bauer

Základné informácie
meno a priezvisko: Gabi Bauer
dátum narodenia: 16. 07. 1962
miesto narodenia: (54 let)
prvý film: Tagesthemen (TV pořad), rok: 1978
posledný film: Günther Jauch (TV pořad), rok: 2011
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Publicistický / Dokumentárny / Talk show / Rodinný / Súťažný
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Gabi Bauer je 8. Tá najlepšia snímka je Tagesthemen (TV pořad), najslabšia je zase Günther Jauch (TV pořad). Osoba bola činná v rokoch 1978 až 2011. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Tagesthemen (TV pořad)197820 minút0 zo 100 bodov
NDR Talk Show (TV pořad)1979120 minút0 zo 100 bodov
Nachtmagazin (TV pořad)199520 minút0 zo 100 bodov
Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)199860 minút0 zo 100 bodov
#Beckmann (TV pořad)199945 minút0 zo 100 bodov
Wer wird Millionär? (TV pořad)199960 minút0 zo 100 bodov
Gabi Bauer (TV pořad)200230 minút0 zo 100 bodov
Günther Jauch (TV pořad)201160 minút0 zo 100 bodov