Tony Pitts

Základné informácie
meno a priezvisko: Tony Pitts
dátum narodenia: 10. 10. 1962
miesto narodenia: (54 let)
prvý film: Powder, rok: 2011
posledný film: Peaky Blinders - Série 3 (série), rok: 2016
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Kriminálny / Mysteriózny
hodnotenie poroty: 91 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Tony Pitts je 18. Tá najlepšia snímka je Powder, najslabšia je zase Epizoda 2 (S03E02) (epizoda). Osoba bola činná v rokoch 2011 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 91 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi filmovú elitu, ktorej tvorbu by ste v žiadnom prípade nemali vynechať.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Powder2011105 minút0 zo 100 bodov
Sherlock - Série 2 (série)20124 minút94 zo 100 bodov
The Reichenbach Fall (S02E03) (epizoda)20121 minút97 zo 100 bodov
Peaky Blinders - Série 1 (série)20135 minút90 zo 100 bodov
Epizoda 1 (S01E01) (epizoda)201358 minút84 zo 100 bodov
Epizoda 2 (S01E02) (epizoda)201358 minút86 zo 100 bodov
Epizoda 3 (S01E03) (epizoda)201356 minút88 zo 100 bodov
Epizoda 4 (S01E04) (epizoda)201359 minút93 zo 100 bodov
Epizoda 5 (S01E05) (epizoda)201357 minút93 zo 100 bodov
Epizoda 6 (S01E06) (epizoda)201355 minút92 zo 100 bodov
Peaky Blinders - Série 2 (série)20146 minút93 zo 100 bodov
Epizoda 1 (S02E01) (epizoda)20141 minút88 zo 100 bodov
Epizoda 2 (S02E02) (epizoda)20141 minút91 zo 100 bodov
Epizoda 3 (S02E03) (epizoda)20141 minút92 zo 100 bodov
Epizoda 5 (S02E05) (epizoda)20141 minút92 zo 100 bodov
Peaky Blinders - Série 3 (série)20166 minút91 zo 100 bodov
Epizoda 1 (S03E01) (epizoda)20161 minút85 zo 100 bodov
Epizoda 2 (S03E02) (epizoda)20161 minút95 zo 100 bodov