Alexandr Kljukvin

Základné informácie
meno a priezvisko: Alexandr Kljukvin
dátum narodenia: 26. 04. 1956
miesto narodenia: (60 let)
prvý film: Marš Tureckogo 3: Ržavčina (TV film), rok: 2002
posledný film: Jefrosinja (TV seriál), rok: 2010
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Kriminálny / Vojnový / Komédia / Akčný / Dráma / Romantický / Historický
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Alexandr Kljukvin je 7. Tá najlepšia snímka je Marš Tureckogo 3: Ržavčina (TV film), najslabšia je zase Bratany 2 (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 2002 až 2010. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Marš Tureckogo 3: Ržavčina (TV film)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty 9 (TV seriál)2006880 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 10 (TV seriál)2006880 minút0 zo 100 bodov
07-j meňajet kurs200791 minút0 zo 100 bodov
Admiral (TV seriál)2009480 minút0 zo 100 bodov
Jefrosinja (TV seriál)2010neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Bratany 2 (TV seriál)2010neznáma dĺžka0 zo 100 bodov