John McCafferty

Základné informácie
meno a priezvisko: John McCafferty
dátum narodenia: 01. 01. 1970
miesto narodenia: Cleveland, Ohio, USA
prvý film: Cellar Doors, rok: 1989
posledný film: Rage of Innocence, rok: 2014
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Krátkometrážny / Mysteriózny / Thriller / Hudobný / Komédia / Romantický / Horor
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe John McCafferty je 7. Tá najlepšia snímka je Cellar Doors, najslabšia je zase Rage of Innocence. Osoba bola činná v rokoch 1989 až 2014. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Cellar Doors198940 minút0 zo 100 bodov
Sweet Evil199389 minút0 zo 100 bodov
I Crave Rock & Roll1996118 minút0 zo 100 bodov
Madame Hollywood200285 minút0 zo 100 bodov
Rectuma200395 minút0 zo 100 bodov
The God Complex2009119 minút0 zo 100 bodov
Rage of Innocence2014104 minút0 zo 100 bodov