Phil Davis

Základné informácie
meno a priezvisko: Phil Davis
dátum narodenia: údaj nie je známy
miesto narodenia: údaj nie je známy
prvý film: Poldark (TV seriál), rok: 0
posledný film: Golden Years, rok: 2016
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Kriminálny / Mysteriózny / Thriller / Komédia
hodnotenie poroty: 79 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Phil Davis je 9. Tá najlepšia snímka je Poldark (TV seriál), najslabšia je zase Golden Years. Osoba bola činná v rokoch 0 až 2016. Celkové hodnotenie osoby porotou je 79 zo 100 bodov čo ju zaraďuje medzi filmovú elitu, ktorej tvorbu by ste v žiadnom prípade nemali vynechať.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Poldark (TV seriál)údaj nie je známy17 minút82 zo 100 bodov
Death or Glory Boy (TV seriál)197460 minút0 zo 100 bodov
Like Father Like Son (TV film)2005neznáma dĺžka63 zo 100 bodov
Sherlock - Série 1 (série)20104 minút94 zo 100 bodov
A Study in Pink (S01E01) (epizoda)20101 minút94 zo 100 bodov
Peterman201491 minút0 zo 100 bodov
Mad Dogs (TV seriál)2015neznáma dĺžka82 zo 100 bodov
Dough201594 minút59 zo 100 bodov
Golden Years201696 minút0 zo 100 bodov