Otto Kanerva

Základné informácie
meno a priezvisko: Otto Kanerva
dátum narodenia: 20. 07. 1972
miesto narodenia: (44 let)
prvý film: Onnellinen hääpäivä (TV film), rok: 1993
posledný film: Epäilyksen varjo (TV film), rok: 2001
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Dráma / Hudobný / Súťažný / Komédia
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Otto Kanerva je 8. Tá najlepšia snímka je Onnellinen hääpäivä (TV film), najslabšia je zase Epäilyksen varjo (TV film). Osoba bola činná v rokoch 1993 až 2001. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
Onnellinen hääpäivä (TV film)199388 minút0 zo 100 bodov
Hiljaiset laulut (TV film)199460 minút0 zo 100 bodov
Pirita (TV film)199582 minút0 zo 100 bodov
BumtsiBum! (TV pořad)199745 minút0 zo 100 bodov
Thilia Thalia (TV pořad)199850 minút0 zo 100 bodov
Ratikka-Raimo (TV seriál)1999neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Maailman ympäri (TV pořad)200045 minút0 zo 100 bodov
Epäilyksen varjo (TV film)2001124 minút0 zo 100 bodov