Alexej Ošurkov

Základné informácie
meno a priezvisko: Alexej Ošurkov
dátum narodenia: 19. 09. 1966
miesto narodenia: (50 let)
prvý film: DMB 002, rok: 2000
posledný film: Priličnyje ljudi, rok: 2015
funkcia: Herec / Herečka
žánre: Komédia / Romantický / Dráma / Kriminálny / Vojnový / Thriller / Akčný / Historický / Dobrodružný
hodnotenie poroty: 0 zo 100 bodov
Popis

Počet filmov priradených k osobe Alexej Ošurkov je 25. Tá najlepšia snímka je DMB 002, najslabšia je zase Na glubině (TV seriál). Osoba bola činná v rokoch 2000 až 2015. Celkové hodnotenie osoby porotou je 0 zo 100 bodov čo znamená, že osoba ešte nebola hodnotená.

Filmografia (Herec / Herečka)
Názov Rok Dĺžka Hodnotenie
DMB 002200068 minút0 zo 100 bodov
Vorovka (TV seriál)2001neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Marš Tureckogo 2: Kto streljajet poslednim (TV film)2002neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty 2 (TV seriál)2004neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)200480 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 3 (TV seriál)2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty 4 (TV seriál)2005neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty 5 (TV seriál)2005814 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 6 (TV seriál)2006685 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 7 (TV seriál)2006neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty 8 (TV seriál)2006837 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 9 (TV seriál)2006880 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 10 (TV seriál)2006880 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 11 (TV seriál)2007528 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 12 (TV seriál)20072200 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 13 (TV seriál)20072816 minút0 zo 100 bodov
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!200788 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 14 (TV seriál)20082816 minút0 zo 100 bodov
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)2008neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Sorok tretij nomer (TV seriál)2009neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Dikij 3 (TV seriál)2012neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Effekt Bogarně (TV seriál)2012neznáma dĺžka0 zo 100 bodov
Priličnyje ljudi201590 minút0 zo 100 bodov
Na glubině (TV seriál)2015neznáma dĺžka0 zo 100 bodov